Újabb sípályák nyílnak meg a megyében

Ezúttal a gyergyói medence pályáiról tudósítunk.

Picture2Január 10.-én, vasárnap megnyílik a Hargita sírégió negyedik téli komplexuma is, a gyergyócsomafalvi Veresvirág. Nyitva tartás minden nap 10,00 – 17,00 óra között vagy tovább is a vendégek kérésére.
Így már második éve teljes szolgáltatást tud nyújtani a sírégió. Érdemes a közös síbérlettel bejárni mind a négy pályát, élvezni a változatos síélmény és minden más szolgáltatást, amit a régióhoz tartozó szabadidőközpontok biztosítanak.

Picture3Ugyancsak holnap, január 10.-én nyit a szintén Gyergyócsomafalva határában működő Snowpark is. Ez a pálya tökéletesen alkalmas turistáknak és sportolóknak egyaránt. A jól karbantartott pálya, a terep változatossága és a hóréteg vastagsága lehetőséget biztosít edzőkapuk tűzésére. A pálya tulajdonosa szívesen fogadja a környékbeli gyerekcsapatokat. A gyergyócsomafalvi közbirtokosság működtet egy 25 személyes pályaszállást is, így a hely alkalmas többnapos edzőtáborok megtartására vagy csoportok téli vakációzására is.
A Gyergyócsomafalva központjától 10 kilométerre, az erdő között elhelyezkedő sípálya egyidőben nyújt lehetőséget a sportolásra és a nyugodt pihenésre. A pálya nyitva tart hétvégén 10,00 – 17,00 óra, illetve kedden és csütörtökön 17,00 – 21,00 óra között. A jelzett időpontokon kívül, előzetes egyeztetés alapján egy 15 fő fölötti csoportnak, bármikor elindítják a felvonót. A bejelentkezés a 0752-485 828 számú telefonon lehetséges.

Csíkszereda, 2016. január 9.