Szezonzárás 2015-2016

inchidere sezonMárcius 13.-án, a Havas Bucsin sípálya szezonzárójával a Hargita Sírégió összes sípályája bezárt. Így a 2015-2016-os síző idény hivatalosan is véget ért a régióban. Egy viszonylag rövid, de szép szezont zártunk.

A hóban szegény, meleg időszakokkal megtűzdelt idei síidényben, a pályák tulajdonosainak jókora erőfeszítésbe került úgy a pályák beüzemelése, mint azok karbantartása. A hóágyúknak köszönhetően mégis sikerült jó feltételeket biztosítsunk a sízés megszállottjainak. Lassan a hóvirágok átveszik a teret a pályákon lévő hótól, így mi is elköszönünk kedves vendégeinktől. A sípályák működtetőinek nevében is köszönjük, hogy éltek a sírégió kínálta lehetőségekkel, és szeretettel várunk minden régi illetve új vendéget a következő téli szezonban is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a homoródfürdői Lobogó illetve a bucsin-tetői Bogdán szabadidő-központok egész nyáron üdülési és sportolási lehetőséget biztosítanak a természet barátainak. Előzetes bejelentkezés esetén a Havas Bucsin és a csomafalvi Veresvirág is fogad csoportokat, táborozó diákokat. Ne habozzanak felkeresni az év meleg szakaszában sem a Hargita Sírégió komplexumait! Nem fognak csalódni szolgáltatásainkban és a hargitai tájak szépségében.

Csíkszereda, 2016. március 17.