Síverseny Bogdánon

Síverseny Bogdánon - 2017Hétvégén újabb síversenynek ad helyet a Bogdán pálya. Ezúttal a székelyudvarhelyi TUSA Sport Klub és a Szebeni Síbírák Egyesülete által közösen megszervezett TUSA kupát tartják február 19.-én, vasárnap a Hargita sírégió ezen a jól karbantartott pályáján.

A verseny kimondottan gyerekeknek van kiírva, akik 2005-ben vagy azután születtek. Ez a Hargita megyében megtartott verseny beletartozik a SzSBE által szervezett Reménység- Kupa versenysorozatba, ami összesen hét fordulóból áll. Minden fordulót külön-külön is díjaznak, de a szakági világkupához hasonlóan az egész szezon során tartó pontgyűjtés végeredménye alapján minden korosztályban az összesítet helyezések is díjazódnak. A korosztályok és a versenyszabályzat megtalálhatók a http://www.pro-ski.ro/images/Regulament2017.pdf linken.

Nyílt versenyen lévén, egyaránt indulhatnak sportegyesületek tagjai, vagy egyesületen kívüli gyerekek, lakóhelytől függetlenül. Iratkozni csak on-line lehet péntek, február 17.-én 18:00 óráig a http://www.pro-ski.ro/inscrieri.php#s=39 elérhetőségen.

Várunk minden síkedvelőt, gyereket és szülőt egyaránt! Az idő és a hangulat garantáltan jó lesz.

 

Csíkszereda, 2017. február 16.