Nyit a Veresvirág is

A tartós hidegnek köszönhetően jól halad a Gyergyócsomafalvi Veresvirág sípálya beágyúzása. Hétvégén már lehet használni az alsó pályát. Szombaton, december 25.-én reggel tízkor a Hargita sírégió negyedik komplexumában is elindul a sízés, ezzel kiteljesedve a sírégió szolgáltatása az új téli szezonban.

Csíkszereda, 2016. december 21.

5 hozzászólás a(z) “Nyit a Veresvirág is” bejegyzéshez

 1. Aveam un drum din Bucuresti in zona Harghita, si tot am incercat de pe iPhone sa accesez camerele dar nici unul nu functioneaza in afara de Ciumani. Chiar are dreptate, cine a postat mai sus.(din cate am inteles 🙂 )Dar nu se poate domnlior, in plin sezon o singura camera sa mearga….nu merg ca apelati la niste servicii de doi lei….Bravo Ciumani….
  Aici pe pagina skihargita.ro daca erau toate camerele afisate functionabile pe o singura pagina era cel mai perfect…
  Valentin -Bucuresti

  • Stimate Valentin!

   Observaţia dvs. referitor la camere este justă. Din păcate în zonele pârtiilor, ele fiind uneori la distanţă mare faţă de releele de transmisie, avem probleme destul de mari cu semnalul de telefonie mobilă şi internet. În situaţia cea mai gravă din acest punct de vedere se află complexul „Havas Bucsin”, la care nu există deloc semnal.
   Să ştiţi că şi dorinţa noastră este să oferim imagini cât mai bune de pe pârtii, şi accesibile prin orice mijloc.

   Ceea ce priveşte a doua parte a observaţiei dvs. cu afişarea tuturor camerelor funcţionale pe o singură pagină, pot să vă zic că skiharghita.ro fiind pagina proprie a „Regiunii Schiabile Harghita”, şi nu ceea comună a tuturor pârtiilor din judeţul Harghita, noi putem publica numai informaţii referitoare la cele patru complexe care şi-au uniformizat şi unificat sistemul lor de intrare, fiind vorba de „Lobogó” de la Băile Homorod, „Bogdan” şi „Havas Bucsin” din zona Pasului Bucin, respectiv „Veresvirág” de la Ciumani. Dar facem demersuri continuu ca să cooptăm cât mai multe pârtii şi complexe de schi în „Regiune”, astfel oferindu-vă dumneavoastră schiorilor servicii cât mai cuprinzătoare.

   În plus de toate, mi-aţi dat o idee… Poate ar fi interesant să realizăm o pagină web, care să conţină laolaltă toate camerele de pe pârtiile din zonă. Mulţumesc pentru sugestie!

   Ferencz Csaba

 2. Stimate Ferencz Csaba !

  Va multumesc pentru raspunsul dat, sincer nu ma asteptam la asa ceva. Ce idee vapot da eu? Pai in subsolul siteului partiei de la Ciumani este un link cu firma care a facut siteul sau a implementat camera, cum am vazut si am inteles eu. Eu cred ca ei va pot da si o idee si eventual solutii.
  cu stima,
  Valentin MACAVEI

  • Stimate Valentin Macavei!

   Vă mulţumesc pentru cooperare şi sugestii, şi vă invit să vizitaţi pârtiile de la noi! Nu sunt cine ştie ce domenii schiabile întinse ☺, dar puteţi să petreceţi un weekend, zic eu chiar plăcut în Harghita.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük